Asszertív kommunikációs, konfliktuskezelési és önismereti tréning II.

Ha megváltozik a kommunikációnk, megváltozik a világ is körülöttünk!
Azt érzi, kihasználják, mert nem tud nemet mondani vagy kiállni saját érdekeiért? Elhiszi, hogy másoknak mindig sikerül,csak Ön vall kudarcot, hogy mások meggyőzőbbek, mint Ön? Zavarba jön, ha dicséretet kap? Folyamatosan szorong? Szeretné mondani, de mást értenek?

Bizonyos emberekkel ugyanaz a "lemez forog" pár mndatváltás után? 

Jöjjön el kommunikációs tréningünkre, tegyen javuló kapcsolataiért, s növelje önbizalmát!

Kommunikációs és konfliktuskezelési tréning/tanácsadás az Értékmozaik Múhelyben 2023-ban:
1 napos (9-16.00 óráig) tréning időpontjai:

2023. július 29. szombat

Az 1 napos tréning ára 45 000 Ft/fő júniusi jelentkezéssel /!!!/ (foglalásként június 30-ig a díj 50%-a befizetendő, a másik fele 2023. július 10-ig).Jelentkezési határidő: 2023. június 30. (Céges számlát igénylő részvevők esetén az ár módosul: 57.000 Ft+ áfa)

EARLY BIRD kedvezmény: 39. 000 Ft a tréning díja abban az esetben, ha a jelentkező a díj 50 %-át, vagy a teljes összeget június 30-ig befizeti.

Határidőn túli jelentkezés esetén - amennyiben van még szabad hely - a teljes térítési díj egyben fizetendő.

Jelentkezni lehet a Kapcsolat menü űrlapján, valamint a személyesen kiküldött ímélere válaszlevélben. Írjon, ne késlekedjen!

Pedagógusoknak!
A pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus-szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben résztvevők juttatásairól és kedvezményeiről szóló 277/1997. (XII.22.) számú Kormányrendelet 5. §(3) bekezdése szerint az (1) bekezdésben foglaltak szerint a meghirdetett fenti kurzusok a pedagógusoknak 7 évente kötelezően teljesítendő 120 órába beszámítható.