Díjazás

1. Mediációt előkészítő beszélgetés, konzultáció, házassággondozás, tanácsadás során a mediátor díjazása: 16 000 Ft/óra/fő

Mediációs ülés díja privát: 16 000 Ft/óra/fő

Vállalati mediáció: 45 000 Ft + áfa / óra/fő 

Az óradíj minden megkezdett órára értendő. Az ülések rendjét, gyakoriságát, a díjazást minden ügyféllel az első ülés kezdetén személyre szabottan átbeszéljük.

FONTOS! A tapasztalat az, hogy egy ülés időtartamául hosszabb időintervallumot kíván a kliens, így erre nézve, s a folyamat hosszát is figyelembe vévéve különböző csomagok kerültek kialakításra, ezek alapján az egyes csomagárak is változóak. Hogy ezek mit rejtenek, milyen jelentős kedezményeket, a kapcsolatfelvételkor tájékoztatást adok erről, s hogy  kinek melyik az optimális, azt az első alkalommal megtervezzük.

Méltányosság egyedi esetben figyelembe vehető a coach/ mediátor egyéni döntése alapján. Párokra egyedi díjszabás érvényes!

A mediátor közreműködésének összköltsége egy adott eset kapcsán előre nehezen becsülhető meg, s ez természetesen esetenként változó. Az adott eset megoldásához szükséges idő függ:

  • a probléma mélységétől,
  • a felek hozzáállásától,
  • a konfliktus mélységétől,
  • s hogy mióta tart a nézeteltérés,
  • milyen összetett, mennyire szövevényes.

A tapasztalat szerint néhány előkészítő beszélgetés után kerül sor a mediációs ülésre, azonban vannak esetek, amikor a felek célszerűnek látják részletesebben, több időt ráfordítva rendezni vitás ügyüket, több mediációs ülés során tisztázni problémájukat. A mediációs szerződés, a keresetlevél ellenjegyzése a mediációs ülés alkalmával történik, ezért külön díjat nem számolok fel.

2. A life coaching során a coach díjazása: 16 000Ft/ fő/óra

Business coaching: 45 000 Ft +áfa/ óra/fő

Az óradíj minden megkezdett órára értendő.Az ülések rendjét, gyakoriságát, a díjazást minden ügyféllel az első ülés kezdetén személyre szabottan átbeszéljük.

FONTOS! A tapasztalat az, hogy egy ülés időtartamául hosszabb időintervallumot kíván a kliens, így erre nézve, s a folyamat hosszát is figyelembe vévéve különböző csomagok kerültek kialakításra, ezek alapján az egyes csomagárak is változóak. Hogy ezek mit rejtenek, milyen kedezményeket, a kapcsolatfelvételkor tájékoztatást adok erről, s hogy kinek melyik az optimális, azt az első alkalommal megtervezzük.

Méltányosság egyedi esetben figyelembe vehető a coach/ mediátor egyéni döntése alapján. Párokra egyedi díjszabás érvényes!

Megesik, hogy valakinek időponton kívüli s.o.s. ülésre van szüksége, ez esetben a díjazás: 32 000 Ft/ 45 perc.

3. A házassági felkészítés (házasságra készülő pároknak) formája, díjazása:

  • Alapcsomag: 3 alkalom (3x2 óra) egyeztetett időpontban 26 000 Ft/óra/pár
  • Extra csomag: 5 alkalom (5x 2 óra) egyeztetett időpontban 22 500 Ft/óra/ pár

4. Kurzusok, tréningek díja: mindig az aktuálisan meghirdetett tréning hirdetésénél feltüntetve

5. Előadás-megrendelés díja: egyeztetés szerint

Kérdése van?

Írjon a Kapcsolat űrlapon, vagy hívjon a 06/30 8 222 318-as telefonszámon!

Fizetési feltételek: az alkalom után készpénzben (egyeztetés szerint utalással)

Fontos megjegyzés: mindenkinek kincs az ideje, ezért lemondás vagy késés esetén a díj a megbeszélt (foglalt) időponttól számítódik. Minden foglalt időpont fizetési kötelezettséggel jár. Lemondani a megbeszélt időpont előtt 2 munkanappal (munkanapok: hétfőtől péntekig) van lehetőség telefonos  egyeztetés, email formájában. Méltányosság egyedi esetben figyelembe vehető a coach/ mediátor egyéni döntése alapján.