Rólam mondták

Göntér Mónika, coachtréner, főiskolai oktató

Az első benyomásom Idáról: a derű. Első találkozásunkkor tanúja voltam annak, amint Ida késve érkezik egy fontos eseményre, és ezt a helyzetet tudta olyan kiegyensúlyozott, alázatos és elfogadó derűvel kezelni, ahogyan kevesek. Vállalta a felelősséget a késésért, nem mismásolt, és nem is szabadkozott hosszasan, hanem egyből felvette a fonalat és kapcsolódni tudott a jelenlévőkhöz.

Később volt alkalmam megtapasztalni, hogy ez a derű egy rendkívül mély, érett hitből fakad, ami megtartó, stabil erővel ruházza fel őt.

Tóth Nóra, gyógytornász, coach

Ida csupa szeretet, elfogadás és kedvesség. Mindemellett határozott és tapasztalt segítő. Csak ajánlani tudom!

Varga Judit, 42 éves, gyermekgondozó

Nagyon hálás vagyok Ida segítségéért, mert hosszú éveken át nem értettem, hogy miért nem tudok túljutni gyerekkori sérelmeimen, miért érzem magam minden egyes konfliktusban ugyanúgy, mint gyerekként a szüleimmel szemben. Azután fordultam hozzá, amikor már éreztem,hogy akár testvéri közösségben,akár lelkésszel beszélgetve nem jutottam tovább, mert nem konkretizáltunk, és mindig úgy éreztem,hogy kevés bennem a szeretet.

Dr. Kádár György - kardiológus

Ida nagyon jó szakember. Lelkiismeretes, odafigyelő, mély hitű, empatikus.
Ha kellett kedves, odafigyelő mosolygós, ugyanakkor, ha kellett  - a bibliai elvekhez rendíthetetlenül ragaszkodva -, az elakadásokra/hibákra szeretettel rávilágító.

Amit kaptunk Tőle az messze túlmutatt egy mediáláson, (amit a megromlott házasságunk miatt kértünk) .
Rámutatott arra, hogy a házasságunk válságba jutása lényegében egy tünet volt, annak a tünete, ahogy az életünk elszakadt Istentől és kibillent abból az egyensúlyból, ahová eredendően rendeltetett.

Surányi Réka - dieteteikus

Idával pár éve ismerkedtem meg, amikor Kecskemétre költöztem. Beszélgetéseink során mindig megtapasztalhattam, hogy nemcsak beszél arról, hogy milyen az asszertív kommunikáció, hanem alkalmazza is kapcsolataiban! Az elmúlt időszakban sokat segített, hogy hogyan legyek reményteljes ember, illetve azt,hogy hogyan lehet egy másik "szemüvegen" keresztül nézni a konfliktusaimat,kapcsolataimat az életemben. És így keresni azokra a megoldást.

Varnyú Böbe - keresztényszemléletű coach

Ugyan Idát még csak röpke két éve ismerem, olyan, mintha mindig is együtt lettünk volna. A szeretet, ami árad belőle szabályszerűen megvéd, betakar. Különleges érzés vele lenni. Jó a hajójára szállni, ami repít Istenhez. Kevés ilyen hiteles, őszinte embert ismerek, mint Ida. Valahogyan mindig megérzi az ember fájdalmát, nehézségét. Semmi nem tudja visszatartani attól, hogy az arcát odafordítsa a másik felé.

Dr. Kurucz Norbert, gyógyszerész

Ida hathatós segítséget nyújt konfliktusos helyzetekben: gyermekkori traumák, lelki sérülések, házassági krízis, párkapcsolati elakadások, az önismeret hiányából fakadó nehézségek...

Riedl Nina, terápiás munkatárs

Bő egy évvel ezelőtt kerestem meg Idát egy családi problémával kapcsolatosan, hogy: ilyen helyzetben mi a teendő, mi az én részem, hogyan kell helyesen reagálnom?

Sokat jelentett, hogy Ida nem egyik vagy másik oldalra állt, s nem egy-két mondatban „rendezte” le a dolgot. Ezt utólag értettem meg. Mivel nagyon összetett volt a helyzet, ezeket nem is lehetett volna másként bölcsen tanácsolni.

Több fórumon is találkoztam Idával. A női alkalmak mind nagyon sokat jelentettek, jelentenek. Hiszen hogy általa épülhetettem én, és épülhetett a házasságom is.