Kezdd el még ma! - bátorítás, motiváció

A sikeres emberekben van valami közös: szokásuk megtenni azt, amire a sikertelen emberek nem hajlandók. Mindannyian szeretnénk több pénzt, de nem mindannyian szeretnénk több munkát. Mindannyian szeretnénk karcsúak és csinosak lenni, de nem mindannyian vagyunk hajlandóak egészségesen táplálkozni és naponta tornázni.

A siker alapja az elkötelezettség és a következetesség, a fegyelem és az engedelmesség. Elkötelezettség nélkül sosem fogjuk elkezdeni, következetesség nélkül pedig nem fogjuk végigcsinálni. Elkezdeni a legnehezebb, mert annyiféle indokot tudunk felsorolni arra, hogy miért ne tegyük.

Tehát:

  1. Kezdd el kicsiben! Tedd meg az első lépést! Egészen addig nem tudod megtenni a második lépést, amíg nem tetted meg az elsőt. Az első lépés, hogy olyan fontossági sorrendet állítasz fel az életedben, ami a jó irányba mutat. De azt ne várd, hogy azonnal megértesz mindent!
  2. Kezdd önmagaddal! Ha azt akarod, hogy mások másként viszonyuljanak hozzád, akkor te is viselkedj másként!
  3. Kezdd idejekorán!  A nehéz munka azoknak a könnyű dolgoknak a felgyülemlése, melyeket nem végeztél el akkor, amikor kellett volna. Az igazság az, hogy a munka közel sem tűnik olyan nehéznek, ha egyszer felhagysz a halogatással.
  4. Kezdd el még ma! Mire vársz? Arra, hogy befejezd az iskolát, megházasodj, gyermekeid szülessenek, a gyermekek kirepüljenek, nyugdíjba vonulj vagy meghalj? Ha túl sokáig vársz, csak egy dolgot fogsz bánni: hogy nem kezdted el most.

Tényleg jól vagy, vagy csak úgy tűnik? Egy helyben toporogsz? halogatsz? Nem mersz kiszállni a biztos csónakból? Nem mered elhagyni a komfortzónádat a biztosnak vélt biztos miatt? Indulnál, de merre s hogyan tovább?

Ha indulnál, de spirálban érzed magad, tudd, hogy normális:

- ha 2 lépést teszel előre, egyet vissza!

- ha apró lépésekben, lassan, de haladsz előre!

- ha vannak céljaid, terveid, de úgy érzed, beragadtál!

Szeretnék segíteni, hogy:

- megtaláld a helyes utat!

- hogy a szükséges bátorítást, motivációt, érzelmi visszacstolást megkapd!

- hogy el tudd hinni: kicsiben kell elkezdeni lépésről lépésre, mert "a siker nem sprint, hanem marathoni futás!"

El tudod képzelni úgy az életet,

- hogy saját magad vagy?

- hogy nem megfelelsz elvárásoknak?

- hogy mersz hibázni s nem minden tökéletes?

- hogy van bátorságod élni?

- hogy örömöt, derűt sugárzol, kiegyensúlyozott vagy?

Gondjaid vannak a halogatással? Az időbeosztással? Bátortalan vagy? Netán maximalista, aki nem tud hibázni? Félsz elhagyni a komfortzónádat? Akkor a motivációs tréninget neked találták ki! Keress a részletekért (lehetőség van kiscsoportos részvételre, személyes találkozóra, coahingra), és írj a Kapcsolat menüben, vagy hívj a 06/30 8 222 318-as telefonszámon!