Párkapcsolati tanácsadás/házassággondozás

"A sikeres házasság olyan építmény, amelyet mindennap újra fel kell építeni." (André Maurois)

„A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.” (Dan Millman)

Ha valaki úgy érzi, hogy párjával való közös kapcsolatának megmentéséért mindent megtenne önmaga, társa és gyermekei miatt, de a folyamatosan előkerülő, visszatérő problémákkal önállóan nem bírnak.

Ha szépen lassan elmaradnak a közös családi programok, ünnepek a beszélgetések, ha a feszültség fokozódik.

Ha a párok, családtagok (kis- és nagycsaládban egyaránt), a barátok, a szomszédok, munkatársak szépen lassan elhidegülnek az élet gyors lüktetése vagy más körülmény miatt, szinte alig vagy semmit sem beszélnek egymással, nem keresik egymás társaságát.

Ha bármin össze lehet veszni, ha mindenből a rosszra asszociálunk, amikor a másik kontaktusba lép velünk, ha naponta vitatéma a házimunka, a munkahelyen töltött idő, a munkatársak, a gyerek tanulmányi eredménye, szabad idejének eltöltése, baráti társasága.

Ha kiborul a tejföl (legyen bármi) egy vacsora alkalmával, s egy család ezen jót derül, rugalmasan megoldja, ott nincs nagy gond, ahol egy ilyen esetből nagy veszekedés lesz, vádaskodásokkal, a múlt emlegetésével, kiborulásokkal – azok mielőbb keressék a Párkapcsolati klinikát, minden erőnkkel azon leszünk, hogy az elakadt fogaskerék újraindításában segítségükre lehessünk!

A házassági tanácsadás/gondozás formája, ára: ld. a Díjazás menüben!

Kérdés, jelentkezés esetén kattintson a Kapcsolat menüre, vagy hívjon a 06/ 30 8 222 318-as telefonszámon!