Fogyj eredményesen és tartósan!

Szeretnél változtatni, milliószor megpróbáltad, de nem megy? Megpróbáltad sokszor, de félúton elfogy a lelkesedésed?

Ne aggódj! Az elesés a járástanulás része! Már megérthettél sok mindent, tudhatod a diétád, az életmódváltás alapjait, mégis egy helyben topogsz? Nem vagy egyedül! Sem az akadállyal, sem az akadály legyőzésében! Vannak tényezők, amelyekkel nem mindig számolunk: a gyerekkori elakadásokkal, a tudatalatti gondolatokkal, az örökölt családi mintákkal.

Ha már nagyon meguntad az eddig cipelt batyuidat, a kéretlenül jött kilókat, és kész vagy egy új startra, akkor itt a helyed! Nem elég csupán az étkezésen változtatni, az, amit én hozok eléd, egy valami teljesen más, komplex dolog.

Nem elsősorban a külsőn akarunk változtatni, hanem belül, s ehhez megkeressük az erősségeinket, s abban fejlődünk. Szükséges ehhez egy keret, egy tudatos elköteleződés, cél.

Az egyéni konzultáció erősségeid, céljaid megerősítésében segíthetnek, erőt, lendületet adhatnak, amikor épp feladnád – ha kész vagy az önrész beleadásába is.

Nem elég egy dolgon változtatni, még az életmódváltás sem elegendő, szemléletváltásra van szükség, mert a hozzáállás és a gondolatok átalakulása meghatározó.

A munkámban naponta kísérem ügyfeleim változásait, azt, miként lesz egy problémából megoldás - támogatom, bátorítom őket.

Egy nehéz területen én magam is jelentős változáson mentem (tart még) keresztül, és szívesen adom át tapasztalataimat az erre nyitott érdeklődőknek – mint coach. Egy általam kidolgozott és megélt rendszer szerint, annak segítségével és naponkénti betartásával alig 5,5 hónap alatt 30 kilótól szabadultam meg.

Testi-lelki megújulásra hívlak keresztényszemléletű coachként, arra, hogy egy kicsit jobban ismerjük meg a testünket, a lelkünket, a kettő szükséges táplálékát, s az ebből fakadó gyümölcsöket: a harmóniát, az elfogadást, a megelégedettséget, a békességet. A rendszer, amibe várlak, nem fogyókúra csupán, sokkal több annál: szemléletváltáson alapuló életmódváltás, átalakulás.

Várlak egyéni ülésekre: coachként, hogy segítsek, támogassalak céljaid elérésében, és keresztény szemléletmóddal (erre nyitottsággal, hisz az önismeret egy meghatározó fundamentum), amely ennek a komplex rendszernek elengedhetetlen része, alappillére.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha ezzel (a nyitottság elég) azonosulni tudsz, elfogadod.

Elérhető vagyok személyesen és online, kérlek az űrlapon jelöld meg, melyikre jelentkeznél elsősorban.

Ha e rendszernek a dinamikája, lehetőségei, az egyéni konzultáció részletei mélyebben érdekelnek, írj, érdeklődj a Kapcsolat űrlapon, és elküldöm a további tudnivalókat vagy hívj a 06/ 30 8 222 318-as telefonszámon mielőbb, mert a szabad helyek korlátozottak!

Díjazás: a life coaching árak szerint.

Meg tudod csinálni! A döntés rajtad áll: hintaszékben ülve maradsz a régi elrontott dolgokon keseregve, vagy elindulsz a „szerpentinen” valami teljesen újat kezdve! Én ebben támogatlak lépésről lépésre. Rajtad áll az új kezdet. Mikor vágsz bele hátralévő, új életed első napjába?