Szavaink ereje - Változtasd meg szavaidat, s megváltozik az életed!

Az előző sorozat sikerére való tekintettel a Remény(s)ég-ígérő Stúdió újabb 5 részes sorozatot indít Szavaink ereje - Változtasd meg szavaidat, s megváltozik az életed! címmel. Az alkalmak egyen-egyenként is látogathatók, de a hely biztosítása érdekében érdemes bérletet váltani.

Minden alkalmakon elhangzik egy iránymutató, bátorító előadás az adott témában, s mivel a sorozat gyakorlatorientált, különböző tesztekkel, kisfilmekkel, játékokkal színesítjük, majd lehetősége nyílik a résztvevőknek kérdésekre s közös beszélgetésre.

A csoport befogadó, rugalmas, lehetőség szerint a résztvevők igényeihez alkalmazkodik, s ez vonatkozik a kezdési időpontra is. Az első alkalommal az igények felmérése után a paraméterek változtathatók.

Ki vagyok én? Milyen az én-szótáram? Bátorítok a szavaimmal, vagy csak azt hiszem? Hogy kommunikálhatnék hatékonyabban? Hogy beszélhetnék úgy, hogy azt is értsék, amit mondok? Milyen szótárra vágyom? Mit gondolsz, milyenek azok az ÉDESEBB szavak? Szavaim vajon összefüggnek az önbecsülésemmel? Csak akkor agresszívek a szavaim, ha őt látom…kész vagyok megbocsátani?

Az alábbi és még sok hasonló, a témába vágó kérdésekkel foglalkozunk alkalmainkon.

1. 2019. február 07. csütörtök 17.30 h Szavaink lelepleznek bennünket: lehangolnak vagy gyógyítanak?
2. 2019. február 21. csütörtök 17.30 h Az ÉDESEBB szavak – szellemi növekedés – reményteljes jövő
3. 2019. március 07. csütörtök 17.30 h ÉDESEBB szavaink, amelyekre társunk vágyik
4. 2019. március 21. csütörtök 17.30 h ÉDESEBB szavaink, amelyekre gyermekeink vágynak
5. 2019. április 04. csütörtök 17.30 h ÉDESEBB szavaink a barátainkkal, a munkahelyen, a hétköznapokban

Ár:
Alkalmanként: 3000 Ft/fő
Bérlet: 14 000 Ft/fő/5 alkalom

Döntés ez is, ahogy minden: egy hónapban magad épülésére, lelked feltöltésére szánsz-e egy mozijegy árát?

Érdeklődni, jelentkezni a ritterida.hu/ kapcsolat menü űrlapján és az első alkalmon az előleg befizetésével lehet. A létszámkorlát miatt az előzetes jelentkezés mindenképp szükséges! (Kérem, az űrlapon feltétlen írd le, hogy egy-egy előadást, vagy bérletet tervezel!)

Helyszín: Remény(s)ég-ígérő Stúdió, Kecskemét, László Károly u. 16/215 vagy a 2. emeleti nagyelőadó, minden esetben tájékoztatással leszünk.

(Megjegyzés: az ÉDESEBB szavak terminológiája az előadó, Ritter Ida saját, szellemi terméke. Szabadon osztható, terjeszthető, de minden esetben kizárólag a szerző nevének megjelölésével. Hogy mi is az, az első alkalmon biztosan kiderül.)